AIK-hockey

Bar-invigningen i Umeå gick väldigt bra trots att regnet öste ner mestadels av kvällen.

Efter några timmars sömn och en halvdålig frukost så var det dags att åka tillbaka till Stockholm. Hann inte komma hem för att slänga in resväskan då det var dags att åka och jobba på ordinarie arbetsplatsen, som är en mycket populär nattklubb på Kungsholmen med över tre tusen besökare/kväll.

Ni vet som jag skrev i ett tidigare blogginlägg om två stycken ishockeyspelare från Djurgården som ville komma in, där den ena visade ett Youtube-klipp på sin iphone för att bekräfta sin identitet och underlätta för sin del att komma in.

Igår så var det ett gäng ishockeyspelare från AIK som ville komma in före i kön. Dom gick förbi den långa kön och ville komma in. En av killarna sa att dom var från AIK-hockey och ville komma in. Samma kille tar fram sin telefon och visade en bild på sig själv i klubbtröjan. Jag log mot honom och sa att det är helt rätt lag och släppte in dom före kön och gratis.

En kommentar på “AIK-hockey

  1. Daniel skriver:

    Tjena, tänkte höra med dig, ska göra en väktarutbildning i september.. Undrar hur mycket lagar och sånt inkluderar väktarutbildningen i ett teoriprov tex ?Är det mycket om lagar ?
    Antingen svarar du här eller via ett mail.

    Tack på förhand / Daniel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s